Zinzino lande

Zinzino åbner 19 nye lande og dermed i 33

Zinzino åbnede d. 5/7-2016 op for 19 nye lande og er dermed oppe på 33 lande.

De allerede åbne lande var:

Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Færøerne, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tyskland, Holland, Usa og Canada.

Mens alle de lande har kørt på Zinzino.com og izinzino.com websites, kommer de nye lande til at ligge under zinzino.eu. Det er Zinzino’s plan at sammenligge flere af deres websites med tiden, men for at sikre at alle få den bedste teknologi til rådighed for det pågældende land, er det på nuværende tidspunkt delt op i flere websites. Alle lande bruger dog www.zinzinotest.com til test resultater.

De nye Zinzino lande tæller følgende:

England (herunder Skotland og Wales), Irland, Spanien, Slovakiet, Slovenien, Frankrig, Cypern, Kroatien, Belgien, Østrig, Bulgarien, Tjekkoslovakiet, Ungarn, Italien, Malta, Portugal, Romanien, Grækenland og Luxembourg.

Selv om England har valgt et Brexit, er de stadig med i denne udrulning af nye lande og det har vist sig at der ikke udgør nogen større udfordring, om England er med i EU eller ej.
Om der vil være forandringer i fremtiden er temmelig sikkert, det er dog ikke noget der umiddelbart vil få zinzino til at trække sig ud af England igen, da det kun vil være import regler osv der kan ændre sig, hvilket vil være det samme for zinzino, som en hvilket som helst andet virksomhed, der ønsker at sende varer til England. Det kan måske endda vise sig at det er en fordel for Zinzino at England har valgt at trække sig ud af eu, da det kan blive en øvelse i hvordan man handler med et ikke-eu land.

Zinzino lande

Zinzino’s vision, da virksomheden startede i 2005, var at være i mere end 20 lande i 2020, med denne åbning af 19 nye lande, har Zinzino åbnet mere end 20 lande bare i 2016, hvor også Tyskland, Polen og Holland er kommet med på kortet. og med de samlede 33 lande som Zinzino pt. er i, er de langt foran visionen.

Det kunne også mærkes på Zinzino aktien på NADSAQ, der steg med flere point da meldingen om og åbningen af de nye lande blev en realitet.