Balance olie

Balance olie fra Zinzino – Omega Balance.

Balance Olie er på grund af Zinzino, blevet et meget søgt produkt på google.

Balance Olie, er betegnelsen for et kosttilskud rigt på Omega 3 og Polyfenoler fra Oliven Olie.
Det blev introduceret af Zinzino i 2012 og er med lynets hast, blevet en bestseller. Flere og flere går op i deres sundhed, derfor er det også naturligt, at folk vil have produkter der virker.

Balance Olie er 100% naturligt. Omega 3’en er udvundet fra dybhavs småfisk, fanget i farvandet omkring Island.
Det sikre et fangst, som har en lavt indhold af tungmetaller. Balance Olie er derfor også helt fri af tungmetaller.
Antioxidanterne i Oliven Olien er medvirkende til, at den har en lang holdbarhed og ikke bliver harsk. Desuden sikre polyfenolerne, at DHA og EPA’en i marine omega 3’en når helt ud til dine celler, i stedet for at miste potensen på vejen.

Testbaseret sundhed.

I takt med, at vi har fået mere fokus på vores helbred, er vi begyndt at bruge fitness trackers. De kan både fortælle os hvor meget vi har motioneret, hvordan vores overordnede helbred er og hvad vi skal gøre for at bedre det.
Derfor er det også naturligt, at folk ønsker at teste, hvor vidt deres kosttilskud reelt set virker.
I den sammenhæng, er det muligt at få en Balance Test med i sit Zinzino Balance Olie køb. Testen udføres af et uvildigt laboratorium, I dette tilfælde bliver testen udført i Norge. Men efterhånden som Zinzino vokser og udvider til flere og flere lande, vil det formodentligt blive udført af laboratorier i flere lande.

Zinzino’s produkter kan kun købes gennem autoriserede Zinzino partnere. Har du ikke kontakt med sådan en forhandler, kan du kontakte Zinzino direkte. De vil sætte dig i forbindelse, med en forhandler i nærheden af dig.

Flere produkter.

Zinzino forhandler mere end Olien, der dog også kommer en en AquaX version, som kan opløses i vand.
Portefølgen indeholder desuden kaffe, Extend (multivitamin og mineral), Lean Shake (måltidserstatning), Skin Serum indeholdende nyeste metode for anti aging.